Charmeil

Charmeil bevindt zich in Vichy, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Vichy.


Tijd
Land Frankrijk
IATA VHY
ICAO LFLV
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Vichy naar Amsterdam is het 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 690 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 38 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Charmeil wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Vichy gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Charmeil elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Charmeil is VHY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Charmeil.