Aguemar

Aguemar bevindt zich in Tamanrasset, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tamanrasset.


Tijd
Land Algerije
IATA TMR
ICAO DAAT
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Tamanrasset naar Amsterdam is het 4 uur en 54 minuten minuten vliegen. De afstand is 3280 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 43 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aguemar wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tamanrasset gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aguemar elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aguemar is TMR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Aguemar.