Touggourt

Touggourt bevindt zich in Touggourt, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Touggourt.


Tijd
Land Algerije
IATA TGR
ICAO DAUK
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Touggourt naar Amsterdam is het 3 uur en 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 2143 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 22 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Touggourt wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Touggourt gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Touggourt elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Touggourt is TGR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Touggourt.