Solenzara

Solenzara bevindt zich in Solenzara, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Solenzara.


Tijd
Land Frankrijk
IATA SOZ
ICAO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Solenzara naar Amsterdam is het 1 uur en 26 minuten minuten vliegen. De afstand is 1210 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 16 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Solenzara wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Solenzara gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Solenzara elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Solenzara is SOZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Solenzara.