Montoir

Montoir bevindt zich in St Nazaire, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf St Nazaire.


Tijd
Land Frankrijk
IATA SNR
ICAO LFRZ
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf St Nazaire naar Amsterdam is het 53 minuten minuten vliegen. De afstand is 748 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 44 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Montoir wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In St Nazaire gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Montoir elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Montoir is SNR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Montoir.