Macedonia International

Macedonia International bevindt zich in Thessaloniki, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Thessaloniki.


Tijd
Land Griekenland
IATA SKG
ICAO LGTS
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Thessaloniki naar Amsterdam is het 2 uur en 16 minuten minuten vliegen. De afstand is 1905 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 10 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Macedonia International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Thessaloniki gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Macedonia International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Macedonia International is SKG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Macedonia International.