Ramstein

Ramstein bevindt zich in Ramstein, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ramstein.


Tijd
Land Duitsland
IATA RMS
ICAO ETAR
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Ramstein naar Amsterdam is het 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 373 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 42 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ramstein wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ramstein gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ramstein elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ramstein is RMS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ramstein.