Piacenza-San Damiano Air Base

Piacenza-San Damiano Air Base bevindt zich in Piacenza, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Piacenza.


Tijd
Land Italië
IATA QPZ
ICAO LIMS
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad

Vanaf Piacenza naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Piacenza-San Damiano Air Base wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Piacenza gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Piacenza-San Damiano Air Base elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Piacenza-San Damiano Air Base is QPZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij

Er is momenteel geen nieuws over Piacenza-San Damiano Air Base.