Aérodrome de Mâcon-Charnay

Aérodrome de Mâcon-Charnay bevindt zich in Macon, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Macon.


Tijd
Land Frankrijk
IATA QNX
ICAO LFLM
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Macon naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aérodrome de Mâcon-Charnay wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Macon gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aérodrome de Mâcon-Charnay elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aérodrome de Mâcon-Charnay is QNX. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Aérodrome de Mâcon-Charnay.