Neu Isenburg

Neu Isenburg bevindt zich in Frankfurt, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Frankfurt.


Tijd
Land Duitsland
IATA QGV
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Frankfurt naar Amsterdam is het 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 371 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 45 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Neu Isenburg wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Frankfurt gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Neu Isenburg elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Neu Isenburg is QGV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Neu Isenburg.