Station

Station bevindt zich in Dusseldorf, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Dusseldorf.


Tijd
Land Duitsland
IATA QDU
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Dusseldorf naar Amsterdam is het 36 minuten minuten vliegen. De afstand is 183 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 34 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Station wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Dusseldorf gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Station elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Station is QDU. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Station.