Chlef International Airport

Chlef International Airport bevindt zich in Ech-Cheliff, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ech-Cheliff.


Tijd
Land Algerije
IATA QAS
ICAO DAOI
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Ech-Cheliff naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Chlef International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ech-Cheliff gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Chlef International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Chlef International Airport is QAS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Chlef International Airport.