Liberi

Liberi bevindt zich in Pescara, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Pescara.


Tijd
Land Italië
IATA PSR
ICAO LIBP
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Milano Linate AirportMilaan
Luxembourg Findel AirportLuxembourg
Malta International AirportValletta
Catania-Fontanarossa AirportCatania
Alghero-Fertilia AirportAlghero
Il Caravaggio International AirportBergamo
Memmingen Allgau AirportMemmingen
London Stansted AirportLonden
John Paul II International Airport Krakow-BaliceKrakau
Warsaw-Modlin Mazovia AirportWarschau

Vanaf Pescara naar Amsterdam is het 2 uur en 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 1305 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 25 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Liberi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Pescara gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Liberi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Liberi is PSR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
ITA Airways
Ryanair Sun
Volotea
Air France

Er is momenteel geen nieuws over Liberi.