Oxford (Kidlington)

Oxford (Kidlington) bevindt zich in Oxford, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Oxford.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA OXF
ICAO EGTK
Tijdzone Europe/London

Vanaf Oxford naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 416 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 52 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Oxford (Kidlington) wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Oxford gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Oxford (Kidlington) elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Oxford (Kidlington) is OXF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Oxford (Kidlington).