Wyk Auf Foehr

Wyk Auf Foehr bevindt zich in Wyk Auf Foehr, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Wyk Auf Foehr.


Tijd
Land Duitsland
IATA OHR
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Wyk Auf Foehr naar Amsterdam is het 48 minuten minuten vliegen. De afstand is 363 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 35 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Wyk Auf Foehr wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Wyk Auf Foehr gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Wyk Auf Foehr elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Wyk Auf Foehr is OHR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Wyk Auf Foehr.