Nevers

Nevers bevindt zich in Nevers, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nevers.


Tijd
Land Frankrijk
IATA NVS
ICAO LFQG
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Nevers naar Amsterdam is het 42 minuten minuten vliegen. De afstand is 602 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 31 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nevers wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nevers gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nevers elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nevers is NVS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Nevers.