Norden

Norden bevindt zich in Norden, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Norden.


Tijd
Land Duitsland
IATA NOD
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Norden naar Amsterdam is het 38 minuten minuten vliegen. De afstand is 216 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 48 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Norden wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Norden gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Norden elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Norden is NOD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Norden.