Cuxhaven Airport

Cuxhaven Airport bevindt zich in Cuxhaven, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cuxhaven.


Tijd
Land Duitsland
IATA NDZ
ICAO KNDZ
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Cuxhaven naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cuxhaven Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cuxhaven gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cuxhaven Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cuxhaven Airport is NDZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Cuxhaven Airport.