Morlaix

Morlaix bevindt zich in Morlaix, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Morlaix.


Tijd
Land Frankrijk
IATA MXN
ICAO LFRU
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Morlaix naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 734 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 46 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Morlaix wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Morlaix gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Morlaix elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Morlaix is MXN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Morlaix.