Marseille Provence Airport

Marseille Provence Airport bevindt zich in Marseille, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Marseille.


Tijd
Land Frankrijk
IATA MRS
ICAO LFML
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Marseille naar Amsterdam is het 1 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 987 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Marseille Provence Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Marseille gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Marseille Provence Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Marseille Provence Airport is MRS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Marseille Provence Airport.