Mostaganem

Mostaganem bevindt zich in Mostaganem, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Mostaganem.


Tijd
Land Algerije
IATA MQV
ICAO
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Mostaganem naar Amsterdam is het 2 uur en 12 minuten minuten vliegen. De afstand is 1862 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 1 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Mostaganem wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Mostaganem gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Mostaganem elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Mostaganem is MQV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Mostaganem.