Euroairport France

Euroairport France bevindt zich in Mulhouse, Zwitserland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Mulhouse.


Tijd
Land Zwitserland
IATA MLH
ICAO LFSB
Tijdzone Europe/Zurich

Vanaf Mulhouse naar Amsterdam is het 39 minuten minuten vliegen. De afstand is 560 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 30 minuten.

Als je vliegt naar Zwitserland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Euroairport France wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Franc (valutacode CHF). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Mulhouse gebruiken ze type J(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Euroairport France elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Euroairport France is MLH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Euroairport France.