Gyoumri

Gyoumri bevindt zich in Gyoumri, Armenië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Gyoumri.


Tijd
Land Armenië
IATA LWN
ICAO UDSG
Tijdzone Asia/Yerevan

Vanaf Gyoumri naar Amsterdam is het 4 uur en 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 3206 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 49 minuten.

Als je vliegt naar Armenië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Gyoumri wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dram (valutacode AMD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Gyoumri gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Gyoumri elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Gyoumri is LWN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Gyoumri.