RAF Station

RAF Station bevindt zich in Lossiemouth, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lossiemouth.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA LMO
ICAO EGQS
Tijdzone Europe/London

Vanaf Lossiemouth naar Amsterdam is het 56 minuten minuten vliegen. De afstand is 791 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 5 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar RAF Station wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lossiemouth gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op RAF Station elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van RAF Station is LMO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over RAF Station.