Leeds/bradford

Leeds/bradford bevindt zich in Leeds, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Leeds.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA LBA
ICAO EGNM
Tijdzone Europe/London

Vanaf Leeds naar Amsterdam is het 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 463 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 37 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Leeds/bradford wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Leeds gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Leeds/bradford elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Leeds/bradford is LBA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Leeds/bradford.