Kassel-Calden

Kassel-Calden bevindt zich in Kassel, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kassel.


Tijd
Land Duitsland
IATA KSF
ICAO EDVK
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Kassel naar Amsterdam is het 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 332 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 47 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kassel-Calden wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kassel gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kassel-Calden elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kassel-Calden is KSF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kassel-Calden.