Fliegerhost

Fliegerhost bevindt zich in Kaufbeuren, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kaufbeuren.


Tijd
Land Duitsland
IATA KFB
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Kaufbeuren naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Fliegerhost wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kaufbeuren gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Fliegerhost elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Fliegerhost is KFB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Fliegerhost.