Croisette Heliport

Croisette Heliport bevindt zich in Cannes, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cannes.


Tijd
Land Frankrijk
IATA JCA
ICAO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Cannes naar Amsterdam is het 1 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 990 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 0 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Croisette Heliport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cannes gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Croisette Heliport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Croisette Heliport is JCA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Croisette Heliport.