Kilronan

Kilronan bevindt zich in Inishmore, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Inishmore.


Tijd
Land Ierland
IATA IOR
ICAO EIIM
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Inishmore naar Amsterdam is het 1 uur en 10 minuten minuten vliegen. De afstand is 980 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 11 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kilronan wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Inishmore gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kilronan elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kilronan is IOR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kilronan.