Ioannina

Ioannina bevindt zich in Ioannina, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ioannina.


Tijd
Land Griekenland
IATA IOA
ICAO LGIO
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Ioannina naar Amsterdam is het 2 uur en 13 minuten minuten vliegen. De afstand is 1864 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 6 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ioannina wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ioannina gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ioannina elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ioannina is IOA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ioannina.