Ingolstadt-manching

Ingolstadt-manching bevindt zich in Ingolstadt-manching, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ingolstadt-manching.


Tijd
Land Duitsland
IATA IGS
ICAO INGS
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Ingolstadt-manching naar Amsterdam is het 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 623 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 40 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ingolstadt-manching wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ingolstadt-manching gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ingolstadt-manching elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ingolstadt-manching is IGS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ingolstadt-manching.