Horta

Horta bevindt zich in Horta, Portugal. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Horta.


Tijd
Land Portugal
IATA HOR
ICAO LPHR
Tijdzone Atlantic/Azores

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Ponta Delgada-Joao Paulo II AirportPonta Delgada
Lajes FieldPraia da Vitória
Flores AirportSanta Cruz das Flores
Corvo AirportCorvo

Vanaf Horta naar Amsterdam is het 4 uur en 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 2991 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 29 minuten.

Als je vliegt naar Portugal is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Horta wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Horta gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Horta elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Horta is HOR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air France
Azores Airlines
TAP Air Portugal
SATA - Air Acores

Er is momenteel geen nieuws over Horta.