Oued Irara Airport

Oued Irara Airport bevindt zich in Hassi Messaoud, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Hassi Messaoud.


Tijd
Land Algerije
IATA HME
ICAO DAUH
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Hassi Messaoud naar Amsterdam is het 3 uur en 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 2297 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 33 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Oued Irara Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Hassi Messaoud gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Oued Irara Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Oued Irara Airport is HME. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Oued Irara Airport.