Westerland – Sylt

Westerland – Sylt bevindt zich in Westerland, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Westerland.


Tijd
Land Duitsland
IATA GWT
ICAO EDXW
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Westerland naar Amsterdam is het 49 minuten minuten vliegen. De afstand is 373 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 36 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Westerland – Sylt wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Westerland gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Westerland – Sylt elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Westerland – Sylt is GWT. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Westerland – Sylt.