Giebelstadt Airport

Giebelstadt Airport bevindt zich in Giebelstadt, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Giebelstadt.


Tijd
Land Duitsland
IATA GHF
ICAO ETEU
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Giebelstadt naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Giebelstadt Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Giebelstadt gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Giebelstadt Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Giebelstadt Airport is GHF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Giebelstadt Airport.