Flughafen Memmingen-Allgäu

Flughafen Memmingen-Allgäu bevindt zich in Memmingen, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Memmingen.


Tijd
Land Duitsland
IATA FMM
ICAO EDJA
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Memmingen naar Amsterdam is het 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 618 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 37 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Flughafen Memmingen-Allgäu wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Memmingen gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Flughafen Memmingen-Allgäu elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Flughafen Memmingen-Allgäu is FMM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Flughafen Memmingen-Allgäu.