Fair Isle

Fair Isle bevindt zich in Fair Isle, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Fair Isle.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA FIE
ICAO EGEF
Tijdzone Europe/London

Vanaf Fair Isle naar Amsterdam is het 1 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 893 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 13 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Fair Isle wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Fair Isle gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Fair Isle elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Fair Isle is FIE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Fair Isle.