Cuxhaven/Nordholz

Cuxhaven/Nordholz bevindt zich in Cuxhaven, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cuxhaven.


Tijd
Land Duitsland
IATA FCN
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Cuxhaven naar Amsterdam is het 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 308 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 30 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cuxhaven/Nordholz wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cuxhaven gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cuxhaven/Nordholz elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cuxhaven/Nordholz is FCN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Cuxhaven/Nordholz.