Twente

Twente bevindt zich in Enschede, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Enschede.


Tijd
Land Nederland
IATA ENS
ICAO EHTW
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf Enschede naar Amsterdam is het 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 144 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 39 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Twente wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Enschede gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Twente elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Twente is ENS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.