Kefalonia Istland International Airport

Kefalonia Istland International Airport bevindt zich in Kefalonia, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kefalonia.


Tijd
Land Griekenland
IATA EFL
ICAO LGKF
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Kefalonia naar Amsterdam is het 2 uur en 22 minuten minuten vliegen. De afstand is 1993 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 15 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kefalonia Istland International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kefalonia gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kefalonia Istland International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kefalonia Istland International Airport is EFL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kefalonia Istland International Airport.