Ebon Airport

Ebon Airport bevindt zich in Ebon, Marshalleilanden. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ebon.


Tijd
Land Marshalleilanden
IATA EBO
ICAO
Tijdzone Pacific/Majuro

Vanaf Ebon naar Amsterdam is het 16 uur en 4 minuten minuten vliegen. De afstand is 13508 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 16 uur en 15 minuten.

Als je vliegt naar Marshalleilanden is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ebon Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ebon gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ebon Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ebon Airport is EBO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ebon Airport.