Pleurtuit

Pleurtuit bevindt zich in Dinard, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Dinard.


Tijd
Land Frankrijk
IATA DNR
ICAO LFRD
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Dinard naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 637 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 38 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Pleurtuit wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Dinard gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Pleurtuit elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Pleurtuit is DNR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Pleurtuit.