Inedbirenne

Inedbirenne bevindt zich in Djanet, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Djanet.


Tijd
Land Algerije
IATA DJG
ICAO DAAJ
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Djanet naar Amsterdam is het 4 uur en 42 minuten minuten vliegen. De afstand is 3122 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 32 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Inedbirenne wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Djanet gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Inedbirenne elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Inedbirenne is DJG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Inedbirenne.