Reenroe

Reenroe bevindt zich in Tallinn, Estland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tallinn.


Tijd
Land Estland
IATA CHE
ICAO
Tijdzone Europe/Tallinn

Vanaf Tallinn naar Amsterdam is het 1 uur en 13 minuten minuten vliegen. De afstand is 1023 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 13 minuten.

Als je vliegt naar Estland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Reenroe wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tallinn gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Reenroe elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Reenroe is CHE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Reenroe.