Cottbus

Cottbus bevindt zich in Cottbus, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cottbus.


Tijd
Land Duitsland
IATA CBU
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Cottbus naar Amsterdam is het 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 654 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 49 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cottbus wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cottbus gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cottbus elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cottbus is CBU. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Cottbus.