Cambridge

Cambridge bevindt zich in Cambridge, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cambridge.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA CBG
ICAO EGSC
Tijdzone Europe/London

Vanaf Cambridge naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 312 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 46 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cambridge wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cambridge gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cambridge elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cambridge is CBG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Cambridge.