Bantry

Bantry bevindt zich in Bantry, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bantry.


Tijd
Land Ierland
IATA BYT
ICAO EIBN
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad

Vanaf Bantry naar Amsterdam is het 1 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 974 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 9 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bantry wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bantry gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bantry elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bantry is BYT. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij

Er is momenteel geen nieuws over Bantry.