Ain Eddis

Ain Eddis bevindt zich in Boussaada, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Boussaada.


Tijd
Land Algerije
IATA BUJ
ICAO DAAD
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Boussaada naar Amsterdam is het 2 uur en 16 minuten minuten vliegen. De afstand is 1907 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 4 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ain Eddis wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Boussaada gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ain Eddis elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ain Eddis is BUJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ain Eddis.