Mohamed Boudiaf

Mohamed Boudiaf bevindt zich in Biskra, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Biskra.


Tijd
Land Algerije
IATA BSK
ICAO DAUB
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Biskra naar Amsterdam is het 2 uur en 19 minuten minuten vliegen. De afstand is 1949 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 8 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Mohamed Boudiaf wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Biskra gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Mohamed Boudiaf elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Mohamed Boudiaf is BSK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Mohamed Boudiaf.