Bremerhaven

Bremerhaven bevindt zich in Bremerhaven, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bremerhaven.


Tijd
Land Duitsland
IATA BRV
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Bremerhaven naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 320 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 31 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bremerhaven wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bremerhaven gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bremerhaven elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bremerhaven is BRV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Bremerhaven.